icon1-small-en icon2-small-en icon3-small-en icon4-small-en icon5-small-en icon6-small-en icon7-small-en
Nadgrajena spletna stran projekta
Pridobivanje temeljnih in poklicnih
kompetenc 2018 - 2022

Promocija zdravja na delovnem mestu - Zdravje in dobro počutje

Uspešno podjetje oz. organizacija temelji na zdravih delavcih, ki delajo v spodbudnem okolju. Promocija zdravja na delovnem mestu prispeva k boljšemu počutju in zdravju delavcev, s čimer se zmanjšajo izostanki od dela, poveča motivacija, izboljša produktivnost, zmanjša fluktuacija zaposlenih in izboljša pozitivna in skrbna podoba.

Na delavnici boste ozavestili pomen zdravja za dobro počutje in učinkovitost zaposlenih ter oblikovali predloge aktivnosti za promocijo zdravja na delovnem mestu.

Program delavnice:

  • dejavniki zdravja
  • fizično zdravje (zdrava prehrana in gibanje)
  • duševno zdravje (stres, odvisnosti)
  • socialno zdravje (medsebojni odnosi, mobbing)
  • ukrepi za promocijo zdravja 

Delavnica je enodnevna, izvajamo jo za posamezno podjetje v skupini od 8 do 12 zaposlenih. Cena posamezne delavnice je 75 EUR/udeleženca brez DDV.

V kolikor obstaja v podjetju interes za udeležbo manjšega števila udeležencev, vas prosimo, da to sporočite na spodnje kontaktne podatke. Ko bo udeležencev dovolj, vas bomo konaktirali za izvedbo delavnice v mešani skupini.

Več informacij:

Tomislav Rugelj, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; tel.: 02 333 13 33