icon1-small-en icon2-small-en icon3-small-en icon4-small-en icon5-small-en icon6-small-en icon7-small-en
Nadgrajena spletna stran projekta
Pridobivanje temeljnih in poklicnih
kompetenc 2018 - 2022

Učinkovito obvladovanje stresa – Boj ali beg

V hitrem tempu sodobnega življenja odzvanja stres na vsakem koraku in pogosto na lastni koži čutimo njegovo neprijetno plat. Čeprav je stres naš vsakdanji spremljevalec in ga ne moremo v celoti izničiti, ga lahko obvladamo, pri čemer so nam lahko v pomoč različne strategije obvladovanja stresa. In ker je obvladovanje stresa veščina, se jo lahko naučimo in jo tudi izboljšamo.

Na delavnici boste spoznali različne strategije obvladovanja stresa in na podlagi vam najustreznejše pripravili lasten program za spopadanje s stresom.

Program delavnice:

  • opredelitev stresa
  • stresogeni dejavniki
  • organizacijski pristopi
  • strategije za preprečevanje stresnega odzivanja

Delavnica je enodnevna, izvajamo jo za posamezno podjetje v skupini od 8 do 12 zaposlenih. Cena posamezne delavnice je 75 EUR/udeleženca brez DDV.

V kolikor obstaja v podjetju interes za udeležbo manjšega števila udeležencev, vas prosimo, da to sporočite na spodnje kontaktne podatke. Ko bo udeležencev dovolj, vas bomo konaktirali za izvedbo delavnice v mešani skupini.

Več informacij:

Tomislav Rugelj, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; tel.: 02 333 13 33