icon1-small icon2-small icon3-small icon4-small icon5-small icon6-small icon7-small
Nadgrajena spletna stran projekta
Pridobivanje temeljnih in poklicnih
kompetenc 2018 - 2022

POVABILO k izpolnjevanju vprašalnika za ugotavljanje potreb delodajalcev na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih

Spoštovani,

v okviru projekta »Celovita psihosocialna podpora delodajalcem za aktivno staranje delovne sile (NAPREJ) – Zdravo in aktivno v prihodnost!«, katerega nosilec je Fundacija PRIZMA, izvajamo nacionalno raziskavo, s katero želimo ugotoviti obstoječe ukrepe, potrebe in ovire slovenskih podjetij različnih velikosti na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih.

V kolikor ste zaposleni v vodstvu podjetja oziroma kadrovski službi ali službi za varnost in zdravje pri delu vas vljudno prosimo, da si vzamete 5 do 10 minut časa in izpolnite anonimni spletni vprašalnik na naslovu https://www.1ka.si/a/155549.

Rezultati nam bodo v pomoč pri razvoju programa celovite podpore podjetjem za obvladovanje in preprečevanje psihosocialnih dejavnikov tveganj (program PSDT), ki bo predstavljal sistematično in strokovno osnovano rešitev za delodajalce na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih.

Vprašalnik bo možno izpolniti do 15. aprila 2018, rezultati raziskave pa bodo konec aprila 2018 objavljeni na spletni strani projekta NAPREJ (www.naprej.eu) in predstavljeni na uvodni konferenci projekta, ki bo potekala junija 2018.

V primeru morebitnih vprašanj lahko kontaktirate izvajalca raziskave, Izobraževalno raziskovalni inštitut Ljubljana (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ).

Za sodelovanje se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo!

Povabilo-vprasalnik