DUŠANKA LUŽAR ŠAJT Direktorica

Glava »družine«, ki drži Prizmo na nogah že od vsega začetka. Karizmatična in prodorna, s pravo kombinacijo strogega pristopa in humorja. V vseh letih delovanja in vodenja fundacije je delovala na širokem vsebinskem področju dejavnosti Fundacije PRIZMA, trenutno pa je njen strokovni fokus na področju socialne ekonomije. Ko se odklopi od svojega mesta vrhovne poglavarke rada potuje, se druži, preživlja čas z družino ter se posveča svoji štirinožni spremljevalki.

IRENA LUŽAR Vodja financ

Natančna, dosledna in angažirana. Skrbi za finance in njenemu budnemu očesu težko uide še najmanjša podrobnost. Je predana delu, strokovna, si zapomni ogromno informacij in vedno vidi širšo sliko, kjer s svojimi inovativnimi pristopi išče rešitve. Tudi njo v prostem času razveseljujejo odhodi v naravo s štirinožnim prijateljem ter druženje z najbližjimi.

MATEJA KARNIČNIK Vodja RČV

Mirna in organizirana, z odličnimi spretnostmi aktivnega poslušanja. Skriva pa tudi bolj razigrano plat, saj je na Prizmi tista, ki poskrbi, da noben praznični čas ne mine brez kostuma (ali vsaj kakšnega dodatka). Kot vodja razvoja človeških virov je zelo profesionalna in vedno pripravljena pomagati. V prostem času preživlja čas z družino, rada bere in ustvarja.

TATJANA PAVLIČ Skrbnica projektov

V naši ekipi sodeluje na več področjih – večinoma na kadrovskem, organizacijskem, področju financ in javnih naročil. Vedno pripravljena pomagati, pristopi na prijazen način ter prisluhne, ko potrebuješ osebo za pogovor. Je organizirana, natančna, dosledna in usmerjena k iskanju rešitev. Rada preživlja čas z družino, je aktivna prostovoljka in vedno priskoči na pomoč sočloveku.

VASJA BAJDE Skrbnik projektov

Vizualno najbolj izstopajoč član Prizmine ekipe z dolgimi lasmi in markantno brado, katerega kličemo, ko »nekaj spet ne dela« ali pa »računalnik šteka«. Svoja tehnična in računalniška znanja predaja tudi na naših delavnicah. Komunikativen, iznajdljiv, potrpežljiv in zabaven, ki svoj prosti čas posveča glasbi, družini in ustvarjanju izdelkov iz lesa.