DUŠANKA LUŽAR ŠAJT Direktorica

Glava »družine«, ki drži Prizmo na nogah že od vsega začetka. Karizmatična in prodorna, s pravo kombinacijo strogega pristopa in humorja. V vseh letih delovanja in vodenja fundacije je delovala na širokem vsebinskem področju dejavnosti Fundacije PRIZMA, trenutno pa je njen strokovni fokus na področju socialne ekonomije. Ko se odklopi od svojega mesta vrhovne poglavarke rada potuje, se druži, preživlja čas z družino ter se posveča svoji štirinožni spremljevalki.

KARMEN VAUPOTIČ Vodja razvoja in kakovosti

Vodenje projektov na področju razvoja človeških virov in karierne orientacije je njena strast in gonilo. Je vedno v pogonu in sposobna svojo pozornost usmerjati v več obveznosti hkrati. Karmen je polna energije, vedno nasmejana in usmerjena k iskanju rešitev ter nenehne rasti. V prostem času se rada rekreira, preživlja čas z družino in prijatelji ter svojimi hišnimi ljubljenčki.

NATALIJA ŽUNKO Vodja projektne pisarne

Nasmejana in komunikativna – to sta prvi lastnosti, ki jih opazimo na Nataliji. Vedno je polna energije, aktivna in pripravljena na nove izzive. Na Prizmi je vodja projektne pisarne, poleg tega pa se s svojimi dolgoletnimi izkušnjami odlično znajde na delavnicah ter v trenutkih, ko potrebujemo osebo za PR. Rada se druži, potuje ter aktivno preživlja čas z družino.

MATEJA KARNIČNIK Vodja RČV

Mirna in organizirana, z odličnimi spretnostmi aktivnega poslušanja. Skriva pa tudi bolj razigrano plat, saj je na Prizmi tista, ki poskrbi, da noben praznični čas ne mine brez kostuma (ali vsaj kakšnega dodatka). Kot vodja razvoja človeških virov je zelo profesionalna in vedno pripravljena pomagati. V prostem času preživlja čas z družino, rada bere in ustvarja.

IRENA LUŽAR Vodja financ

Natančna, dosledna in angažirana. Skrbi za finance in njenemu budnemu očesu težko uide še najmanjša podrobnost. Je predana delu, strokovna, si zapomni ogromno informacij in vedno vidi širšo sliko, kjer s svojimi inovativnimi pristopi išče rešitve. Tudi njo v prostem času razveseljujejo odhodi v naravo s štirinožnim prijateljem ter druženje z najbližjimi.

TATJANA PAVLIČ Skrbnica projektov

V naši ekipi sodeluje na več področjih – večinoma na kadrovskem, organizacijskem, področju financ in javnih naročil. Vedno pripravljena pomagati, pristopi na prijazen način ter prisluhne, ko potrebuješ osebo za pogovor. Je organizirana, natančna, dosledna in usmerjena k iskanju rešitev. Rada preživlja čas z družino, je aktivna prostovoljka in vedno priskoči na pomoč sočloveku.

VASJA BAJDE Skrbnik projektov

Vizualno najbolj izstopajoč član Prizmine ekipe z dolgimi lasmi in markantno brado, katerega kličemo, ko »nekaj spet ne dela« ali pa »računalnik šteka«. Svoja tehnična in računalniška znanja predaja tudi na naših delavnicah. Komunikativen, iznajdljiv, potrpežljiv in zabaven, ki svoj prosti čas posveča glasbi, družini in ustvarjanju izdelkov iz lesa.

URŠKA PAVLIČ Svetovalka za RČV

Prijazna, energična in neprestano v gibanju. Če nam manjka kakšen material ali pripomoček za delavnico, Urška s svojimi ročnimi spretnostmi hitro najde rešitev in ustvari nekaj uporabnega. Svoj fokus na delovnem mestu usmerja na področju človeških virov in kariernega svetovanja. Je aktivna prostovoljka, vedno pripravljena pomagati sočloveku. Prosti čas rada namenja hribolazenju in plezanju, kjer jo spremljajo družina in pasji prijatelj.

ALJAŽ BRODNJAK Svetovalec za RČV

Komunikativen, samozavesten, nasmejan in organiziran. Odlično se znajde z oglaševanjem na družbenih platformah in poskrbi, da ostajamo vidni tudi v svetu »všečkov«. Promotor družbenih inovacij s katerimi se ukvarja tudi pri evropskih in državnih projektih. Obožuje šport, druženje, rad pa se prepusti tudi razvajanju ob dobri hrani in pijači.