DUŠANKA LUŽAR ŠAJT Direktorica

Glava »družine«, ki drži Prizmo na nogah že od vsega začetka. Karizmatična in prodorna, s pravo kombinacijo strogega pristopa in humorja. V vseh letih delovanja in vodenja fundacije je delovala na širokem vsebinskem področju dejavnosti Fundacije PRIZMA, trenutno pa je njen strokovni fokus na področju socialne ekonomije. Ko se odklopi od svojega mesta vrhovne poglavarke rada potuje, se druži, preživlja čas z družino ter se posveča svoji štirinožni spremljevalki.

IRENA LUŽAR Vodja financ

Natančna, dosledna in angažirana. Skrbi za finance in njenemu budnemu očesu težko uide še najmanjša podrobnost. Je predana delu, strokovna, si zapomni ogromno informacij in vedno vidi širšo sliko, kjer s svojimi inovativnimi pristopi išče rešitve. Tudi njo v prostem času razveseljujejo odhodi v naravo s štirinožnim prijateljem ter druženje z najbližjimi.

KARMEN VAUPOTIČ Vodja razvoja in kakovosti

Vodenje projektov na področju razvoja človeških virov in karierne orientacije je njena strast in gonilo. Je vedno v pogonu in sposobna svojo pozornost usmerjati v več obveznosti hkrati. Karmen je polna energije, vedno nasmejana in usmerjena k iskanju rešitev ter nenehne rasti. V prostem času se rada rekreira, preživlja čas z družino in prijatelji ter svojimi hišnimi ljubljenčki.

NATALIJA ŽUNKO Vodja projektne pisarne

Nasmejana in komunikativna – to sta prvi lastnosti, ki jih opazimo na Nataliji. Vedno je polna energije, aktivna in pripravljena na nove izzive. Na Prizmi je vodja projektne pisarne, poleg tega pa se s svojimi dolgoletnimi izkušnjami odlično znajde na delavnicah ter v trenutkih, ko potrebujemo osebo za PR. Rada se druži, potuje ter aktivno preživlja čas z družino.

MATEJA KARNIČNIK Vodja RČV

Mirna in organizirana, z odličnimi spretnostmi aktivnega poslušanja. Skriva pa tudi bolj razigrano plat, saj je na Prizmi tista, ki poskrbi, da noben praznični čas ne mine brez kostuma (ali vsaj kakšnega dodatka). Kot vodja razvoja človeških virov je zelo profesionalna in vedno pripravljena pomagati. V prostem času preživlja čas z družino, rada bere in ustvarja.

TATJANA PAVLIČ Skrbnica projektov

V naši ekipi sodeluje na več področjih – večinoma na kadrovskem, organizacijskem, področju financ in javnih naročil. Vedno pripravljena pomagati, pristopi na prijazen način ter prisluhne, ko potrebuješ osebo za pogovor. Je organizirana, natančna, dosledna in usmerjena k iskanju rešitev. Rada preživlja čas z družino, je aktivna prostovoljka in vedno priskoči na pomoč sočloveku.

VASJA BAJDE Skrbnik projektov

Vizualno najbolj izstopajoč član Prizmine ekipe z dolgimi lasmi in markantno brado, katerega kličemo, ko »nekaj spet ne dela« ali pa »računalnik šteka«. Svoja tehnična in računalniška znanja predaja tudi na naših delavnicah. Komunikativen, iznajdljiv, potrpežljiv in zabaven, ki svoj prosti čas posveča glasbi, družini in ustvarjanju izdelkov iz lesa.

VANJA HAZL Skrbnica projektov

Vedno urejena, prijazna in polna dobrih nasvetov. Strokovnjakinja na področju vodenja projektov ter svetovalka in trenerka z obširnim strokovnim znanjem. Je prava dama, kar lahko opazimo takoj, ko stopi v prostor – v stilu od glave do pet. Ob odklopu se rada prepusti razvajanju ob dobri hrani in izbrani pijači, prav tako pa z možem odide na potovanja.

JANJA VIHER Skrbnica projektov

Umirjena, prijazna, z odličnimi vodstvenimi veščinami. Domača je na področju turizma in pri delu nenehno usmerjena v razvoj in ljudi. Svoje strokovno znanje dodaja v Prizmin mozaik kot skrbnica projektov. Ljubiteljica narave, pohodništva in kolesarjenja, ki rada raziskuje domače in tuje kraje. Na vseh poteh tke nova poznanstva, v domačem pristanu pa jo spremljajo štirinožni prijatelji.

URŠKA PAVLIČ Svetovalka za RČV

Prijazna, energična in neprestano v gibanju. Če nam manjka kakšen material ali pripomoček za delavnico, Urška s svojimi ročnimi spretnostmi hitro najde rešitev in ustvari nekaj uporabnega. Svoj fokus na delovnem mestu usmerja na področju človeških virov in kariernega svetovanja. Je aktivna prostovoljka, vedno pripravljena pomagati sočloveku. Prosti čas rada namenja hribolazenju in plezanju, kjer jo spremljajo družina in pasji prijatelj.

ALJAŽ BRODNJAK Svetovalec za RČV

Komunikativen, samozavesten, nasmejan in organiziran. Odlično se znajde z oglaševanjem na družbenih platformah in poskrbi, da ostajamo vidni tudi v svetu »všečkov«. Promotor družbenih inovacij s katerimi se ukvarja tudi pri evropskih in državnih projektih. Obožuje šport, druženje, rad pa se prepusti tudi razvajanju ob dobri hrani in pijači.

KATARINA RIJAVEC Svetovalka za RČV

ANDREJA RAJBENŠU Poslovna svetovalka

Prva oseba, ki te pozdravi, ko vstopiš v Prizmine prostore. Komunikativna, prijazna, vedno pripravljena pomagati in pravi multipraktik. Skrbno opravlja svoje tajniške naloge, obenem pa skrbi, da ne pozabimo, da so pomembni tudi socialni stiki in pogovor. Ko odloži službene obveznosti, rada čas preživlja z najbližjimi, raziskuje nove kraje in poseže po svoji bogati zbirki knjig.

JONA VIZJAK Svetovalec za RČV

Natančen in dosleden član ekipe, ki z rahlo privzdignjeno obrvjo in profesionalno držo krmari med vsakodnevnimi zahtevami. Sodeluje tako na projektih socialne ekonomije kot tudi človeških virov, kjer se vključuje s svojimi organizacijskimi in digitalnimi spretnostmi. Kljub temu, da na prvi pogled deluje zadržan in miren, ob kontaktu hitro ugotovimo, da skriva tudi zabavno plat.

JULIJA MAROŠEK Svetovalka za RČV

Nasmejana, komunikativna in prijazna. Njeno strokovno področje dela je zelo široko in raznoliko. Odlikuje jo vodenje procesov strateškega načrtovanje na področju lokalnega in regionalnega razvoja, poznavanje socialne ekonomije in projektnega managementa ter vrednotenja projektov in programov. Svoj prosti čas posveča druženju z najbližjimi in raziskovanju novih krajev.

ANDREJA BERČIČ Svetovalka za RČV

Natančna in zavzeta psihologinja z veliko mero odprtosti in topline. Strastna je do optimalnih delovnih okolij, zato jo lahko srečamo predvsem pri karierni orientaciji in opolnomočanju mladih ter odraslih. Njeno glavno vodilo je kvalitetno opravljeno delo, ki lahko res dobro služi drugim. V prostih trenutkih obožuje petje in pohodništvo, v zadnjem času pa uživa v odkrivanju skritih biserov na Netflixu.