Živimo v času, ko si brez sodobnih tehnologij življenja in dela več ne znamo predstavljati. Postajajo nepogrešljiv del našega vsakdana, znanja uporabe novih tehnologij, pa ključna za uspešno obvladovanje osebnega in poklicnega življenja. Na to nas je vsekakor opomnila aktualna kriza, povezana z epidemijo COVID-19, ki je tako rekoč »čez noč« obrnila naša življenja »popolnoma na glavo« (nov način dela, učenja, nakupovanja, druženja ipd.) in nas opomnila, kako pomembno je obvladovanje digitalnih veščin tj. spretnosti, ki omogočajo uporabo Informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) in digitalnih storitev.

Da boste pri uporabi sodobnih tehnologij čim bolj samozavestni, vam ponujamo usposabljanja s področja uporabe računalnika in digitalnih tehnologij, s katerimi boste izboljšali svoja znanja in spretnosti, ki jih potrebujete za življenje, učenje in delo.

Oglejte si našo ponudbo programov in si omogočite prijaznejše življenje in boljše komuniciranje!

Izbirate lahko med naslednjimi programi:

Zakaj izbrati naše programe?

  • Vsebine prilagodimo udeležencem.
  • Naše predavateljice in predavatelji so strokovnjaki.
  • Uporabljamo sodobne metode učenja/ inovativne pristope.
  • Učite se tako, da rešujete vaše izzive.

Pričujoča ponudba programov usposabljanj je informativne narave. Z vami se dogovorimo za izvedbo, ki temelji na potrebah, izzivih in pričakovanjih vaše organizacije in zaposlenih.

Želite ponudbo za izvedbo v vaši organizaciji oz. podjetju?
Kontaktirajte nas: 
tajnistvo@fundacija-prizma.si

Pripravili vam bomo program, ki bo ustrezal vašim potrebam in zahtevam po znanjih.