baSE anketa – Vaše mnenje je pomembno!

Objavil v.bajde dne

Z veseljem sporočamo, da je na voljo spletna anketa projekta baSE, ki se osredotoča na “Potrebe po veščinah in kompetencah delavcev v socialni ekonomiji.” Ta anketa si prizadeva identificirati ključne veščine in kompetence, potrebne za uspešen zeleni prehod, digitalizacijo ter spodbujanje vključevanja v sektorju socialne ekonomije.

Glavni cilj te ankete je pridobiti dragocene vpoglede delavcev v socialni ekonomiji glede njihovih potreb po veščinah in kompetencah. Ti vpogledi bodo temelj za razvoj prilagojenih programov usposabljanja, ki se bodo prilagajali nenehno spreminjajočim zahtevam zelene ekonomije, digitalizacije in vključevanja. Ta anketa predstavlja zaključni korak v celovitem procesu, ki je bil predhodno podprt z obsežnimi raziskavami in posvetovanji z različnimi deležniki. Projekt baSE se je povezal z različnimi deležniki, vključno z organizacijami socialne ekonomije, strokovnjaki in odločevalci, da bi zagotovil celovito razumevanje potreb in izzivov sektorja. Sodelovanje v anketi predstavlja pomembno priložnost za delavce v socialni ekonomiji, da izrazijo svoje mnenje in prispevajo k oblikovanju prihodnosti svoje industrije. Anketa je zasnovana tako, da jo je mogoče izpolniti v 10-15 minutah.

S sodelovanjem v tej anketi bodo posamezniki odigrali pomembno vlogo v preobrazbenem procesu sektorja socialne ekonomije. Njihovi vpogledi bodo neposredno vplivali na razvoj prilagojenih programov usposabljanja, ki bodo naslovili ugotovljene vrzeli v veščinah in kompetencah, omogočajoč delavcem uspeh v spreminjajočem se okolju trajnosti, digitalizacije in vključevanja.

Za sodelovanje v spletni anketi projekta baSE KLIKNITE TUKAJ.
Anketa je na voljo v 9 jezikih.

Vse delavce v socialni ekonomiji vabimo, da izkoristite to priložnost in prispevate svoje dragocene vpoglede ter pomagate utirati pot za bolj trajnostno in vključujočo prihodnost.

Kategorije: Novice