Vabilo na STROKOVNI POSVET za karierni razvoj mladih z inovativnimi pristopi

Objavil a.bercic dne

VABILO NA STROKOVNI POSVET:

KAKO RAZVIJATI STROKOVNO DELO ZA KARIERNI RAZVOJ MLADIH?

Prednosti in uporabnost kreativnih tehnik in inovativnih pristopov za delo z mladimi

»Kreativnost je odličen motivator, ker sproži zainteresiranost pri ljudeh za tisto, kar počno. Kreativnost da upanje, da obstaja ideja, ki ima vrednost. Kreativnost omogoči, da vsakdo lahko nekaj doseže. Kreativnost naredi življenje bolj zanimivo in zabavno.« (dr. Edvard de Bono)

Pedagoški delavci osnovnih in srednjih šol, karierni svetovalci nevladnih organizacij in javnih/zasebnih zavodov, ki pokrivamo delo z otroki in mladostniki na področju karierne orientacije, lahko z inovativnimi pristopi in pravo podporo mladim omogočimo optimalen razvoj ter tudi izpolnitev njihovih sanj in želja v realnem svetu, kar pomembno prispeva k dvigu kvalitete njihovega življenja.

Zato Vas toplo vabimo na online strokovni posvet »KAKO RAZVIJATI STROKOVNO DELO ZA KARIERNI RAZVOJ MLADIH? Prednosti in uporabnost kreativnih tehnik in inovativnih pristopov za delo z mladimi«, ki ga organizira Karierni center za mlade VšečKAM in GREM.

KDAJ?
8. marca 2022 med 10:00 in 12:30.

KAJ?
Na dogodku bomo praktično osvetlili, kako poiskati notranje vire moči, razvijati zavzetost in odnos do dela ter udejanjati smisel poslanstva pri delu, da mlade z novimi pristopi poučevanja spodbujamo k ustvarjalnosti, inovativnosti in razvijanju spretnosti, ki bodo vplivale na njihov nadaljnji osebni ter poklicni razvoj.

Program dogodka si lahko ogledate v vabilu tukaj

KJE?
Online na ZOOM povezavi: https://us02web.zoom.us/j/86847957067

KAKO?
Posvet je BREZPLAČEN. Na dogodek se je potrebno prijaviti preko spletnega prijavnega obrazca tukaj, najkasneje do 4. marca 2022.

V primeru, da se prijavite in se dogodka ne boste mogli udeležiti, vas prosimo, da nam vašo spremembo sporočite na e-naslov: k.rijavec@fundacija-prizma.si.

Kategorije: Novice