VKLJUČEN, POMENI AKTIVEN

Karierne priložnosti se skrivajo v mnogih oblikah in so vsepovsod okoli nas. Prvi ključ do uspeha pa je v nas samih – postati moramo AKTIVNI. Naj bo to mreženje in povezovanje z ljudmi okoli nas, vključevanje v različne programe, projekte in aktivnosti, ali pa prostovoljsko delo za neprofitno, humanitarno ali kakršnokoli organizacijo, vse to krepi naše kompetence in nam pomaga ostajati v koraku s časom in samim seboj.

Pomembno je, da se zavedamo prednosti, ki jih prinaša podpora s strani mentorjev in strokovnjakov na aktivnosti, prav tako pa se s pridobivanjem novih informacij nenehno razvijamo in rastemo. Vseživljenjsko učenja predstavlja enega izmed najpomembnejših gradnikov življenj uspešnih ljudi sodobnega časa. V naši organizaciji stremimo k postavljanju  vsega omenjenega v ospredje in se skupaj z udeleženci trudimo za aktivacijo njihovih potencialov.

Za vse, ki bi želeli več informacij o različnih oblikah prostovoljstva v Sloveniji, obiščite  https://www.prostovoljstvo.org/o-prostovoljstvu/prostovoljstvo-danes