Prepoznavanje in preprečevanje spolnega nadlegovanja na delovnem mestu

Objavil m.karnicnik dne

Ker na delovnem
mestu v povprečju preživimo tretjino dneva, ko se marsikdo sooča z nadlegovanjem in trpinčenjem, kar slabo vpliva na počutje in delovne učinkovitost ter klimo v delovnem kolektivu, smo pripravili program usposabljanja, ki vključuje od e-usposabljanja in delavnice v živo, do strokovnih prispevkov in javnih dogodkov, pospremljeno s samostojno refleksijo na temo spolnega nadlegovanja in trpinčenja na delovnem mestu.

Vabimo Vas, da se vključite v usposabljanje in razširite zavedanje o spolnem nadlegovanju ter nasilju  na delovnem mestu ter pridobite ali nadgradite znanja in veščine za njegovo prepoznavanje ter preprečevanje.

Usposabljanje se izvaja v okviru Evropskega projekta Set the Tone, zato kotizacijo za udeležence financira EU skozi Program za pravice, enakost in državljanstvo.

Izkoristite izjemno priložnost in se prijavite, z e-usposabljanjem lahko pričnete TAKOJ!

Če imate v zvezi s programom ali prijavo oziroma registracijo na e-platformo kakršnokoli vprašanje, ga pošljite na e-mail: m.karnicnik@fundacija-prizma.si, odzvali se bomo v najkrajšem možnem času.

Celotni program je predvsem namenjen subjektom socialne ekonomije in malim ter srednje velikim podjetjem, pri čemer pa je spletni del programa odprt za vse, tudi fizične osebe. Prijavite se TUKAJ.

Kategorije: Novice